Hvorfor sætter barer dollars på loftet?
Hvorfor sætter barer dollars på loftet?

Video: Hvorfor sætter barer dollars på loftet?

Video: Hvorfor sætter barer dollars på loftet?
Video: Основные ошибки при шпатлевке стен и потолка. #35 2024, Kan
Anonim

Sedlerne er typisk vattet op, med noget i midten, der fastgør dem til loft . Hvis man skulle tage dem dollar regninger ned, havde de råd til at købe bar flere omgange drinks. Faktisk, de ville kunne betale en måneds realkreditlån.

Derfor, hvorfor har barer dollarsedler?

Ifølge medarbejdere udspringer praksis af en gammel fiskertradition, hvor søfolk ville hæfte a dollar til muren på vej ud til havet. På den måde har de altid havde penge til drinks, når de kom tilbage. Det er ikke første gang bar har brugte penge pillet fra dens vægge til at give tilbage.

Desuden, hvor mange dollarsedler er der i McGuire's? Over en million in Dollarsedler En af de første ting, du vil bemærke, når du træder ind i McGuire's er alle dollarsedler.

Folk spørger også, hvordan holder Kells dollars til loftet?

I de fleste tilfælde skal du dog bare se op til loft . EN Kells medarbejder vrider sandsynligvis en dollar eller to omkring et par kvarter og smide det op på loft , hvor det magisk pinde.

Hvilken dollarseddel er George Washington?

George Washington er på 1 dollarseddel. $1 dollarseddel har præsident Washington på forsiden og det store segl i USA på bagsiden. Det er det første design, der overhovedet er produceret. Interessant at vide, den nuværende $1-seddel blev designet i 1960'erne og stadig næsten den samme den dag i dag.

Anbefalede: