Ønsker du at købe til en høj eller lav cap rate?
Ønsker du at købe til en høj eller lav cap rate?

Video: Ønsker du at købe til en høj eller lav cap rate?

Video: Ønsker du at købe til en høj eller lav cap rate?
Video: 16 февраля полнолуние в денежном знаке зодиака Лев, напишите одно слово 27 раз. Ритуалы и практики 2024, Kan
Anonim

Investorer, der køber en ejendomsinvestering i fast ejendom generelt vil have -en højere cap rate fordi det betyder, at værdien eller køb ejendommens pris er relativt lav i forhold til NOI. En sælger kan dog evt vil have at se en lavere cap rate fordi det betyder, at salgsprisen er højere.

På denne måde, hvad betragtes som en god cap rate?

Generelt for at besvare spørgsmålet "hvad er en god cap rate :" en cap rate der falder mellem 4 procent og 12 procent er typisk og taget i betragtning at være en god cap rate . Det afhænger dog af efterspørgslen, den tilgængelige beholdning i området og den specifikke ejendomstype.

Man kan også spørge, hvorfor en lavere cap rate er bedre? Ved brug af Cap Rate at måle risiko ved hjælp af cap rate giver dig mulighed for at sammenligne risikoen for en ejendom eller et marked med et andet. I teorien en højere cap rate betyder en investering med højere risiko. EN lavere cap rate betyder, at en investering er mindre risikabel.

Heraf, hvad betyder 7,5% cap rate?

For eksempel, hvis en investeringsejendom koster $1 million dollars, og den genererer $75.000 af NOI (nettodriftsindtægt) om året, så er det en 7.5 procent CAP-sats . Normalt anderledes CAP -satser repræsenterer forskellige risikoniveauer. Lav CAP -satser indebærer lavere risiko, højere CAP -satser indebære højere risiko.

Er 7 cap rate god?

For eksempel, hvis du ved, at den gennemsnitlige kontorbygning har en 7 % cap rate og du ejer en kontorbygning med en nettodriftsindtægt på $100.000, forstået cap rate ligningen fortæller dig, at din ejendom har en fair markedsværdi på omkring 1,43 millioner dollars.

Anbefalede: