Indholdsfortegnelse:

Hvordan beregner man KT stressfaktor?
Hvordan beregner man KT stressfaktor?

Video: Hvordan beregner man KT stressfaktor?

Video: Hvordan beregner man KT stressfaktor?
Video: Քաղցած ստամոքսին ի՞նչ չուտել 2024, Kan
Anonim

Beregn det nominelle stress og det maksimale stress . Maksimum stress beslutsomhed vil kræve, at du først Beregn det stress koncentration faktor , Kt , der tegner sig for reduktionen af tværsnitsarealet og hakfølsomheden, q. q = (Kf –1)/( Kt -1). Generelt er q mellem 0 og 1.

Heraf, hvad menes der med stresskoncentrationsfaktor?

EN stress koncentrationsfaktor (Kt) er en dimensionsløs faktor der bruges til at kvantificere, hvor koncentreret stress er i et materiale. det er defineret som forholdet mellem de højeste stress i elementet til referencen stress . EN stress koncentration kaldes ofte en stress hæver el stress stigerør.

Også, hvad er KT træthed? 5.2. 3 Hak træthed styrke Stresskoncentrationsfaktorerne ( Kt = 1 + (t/ρ) 1/2, hvor t og ρ er dybden af hakket og indhakkets rodradius) for almindelig- træthed og hak- træthed prøverne er henholdsvis 1 og 6. Hakket træthed styrken er meget mindre i sammenligning med sletten træthed styrke.

For det andet, hvordan finder du koncentrationsfaktoren?

Koncentrationsfaktoren beregnes som følger:

  1. Beregn væske til væske koncentrationsfaktoren.
  2. Multiplicer denne ?gure med e?ciency for prøven, der blev kørt.
  3. Resultatet er "CF" eller koncentrationsfaktoren for den pågældende prøve.

Hvor opstår stresskoncentrationer?

EN stress koncentration (kaldes ofte stress forhøjere el stress stigrør) er en placering i et objekt, hvor stress er koncentreret. En genstand er stærkere, når kraften er jævnt fordelt over dens område, så en reduktion i arealet, f.eks. forårsaget af en revne eller et hak resulterer i en lokal stigning i stress.

Anbefalede: