Indholdsfortegnelse:

Hvad er kvitteringskilde i Oracle Debitorer?
Hvad er kvitteringskilde i Oracle Debitorer?

Video: Hvad er kvitteringskilde i Oracle Debitorer?

Video: Hvad er kvitteringskilde i Oracle Debitorer?
Video: How to Create a Receipt in Oracle AR 2024, Kan
Anonim

Kvitteringskilder . Definere Kvittering parti kilder for at angive standardværdier for Kvittering klasse, betalingsmetode og overførselsbankkontofelter for kvitteringer du tilføjer til en Kvittering parti. Du kan acceptere disse standardværdier eller indtaste nye.

Bare så, hvad er kvitteringsklasse i Oracle Debitorer?

Kvitteringsklasser . Definere kvitteringsklasser at bestemme de nødvendige behandlingstrin for kvitteringer som du tildeler betalingsmetoder med denne klasse . Tilgodehavender bruger den betalingsmetode, du tildeler en kvitteringsklasse at bestemme, hvordan der skal redegøres for kvitteringer du opretter ved hjælp af dette kvitteringsklasse.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er en AR-kvittering? Formålet med AR-kvittering Funktionaliteten for AR-kvittering bruges til at udstede et sådant dokument til salgsordre og/eller Faktura . Det er ikke nødvendigt at bruge det i de tilfælde, hvor dokumentet er blevet genereret automatisk (f.eks. ved POS-bestilling).

Man kan også spørge, hvad er kvitteringsmetoden i Oracle Receivables r12?

Det Kvitteringsmetode genererer det regnskabsflexfelt, der bruges til at registrere "kontantposteringen" i hovedbogen ved registrering kvitteringer i AR . For at etablere en ny Kvitteringsmetode , skal du (1) Bestem den nye Kvitteringsmetode navn og (2) Opsæt den nye Kvitteringsmetode.

Hvad er de to kvitteringstyper i tilgodehavender?

Du kan indtaste to typer kvitteringer i Tilgodehavender:

  • Standardkvitteringer: Betaling (såsom kontanter eller en check), som du modtager fra dine kunder for varer eller tjenester. Også kendt som kontantkvitteringer.
  • Diverse kvitteringer: Indtægter fra investeringer, renter, refusioner, lagersalg og andre ikke-standardvarer.

Anbefalede: