Hvad er Studer Groups principper?
Hvad er Studer Groups principper?

Video: Hvad er Studer Groups principper?

Video: Hvad er Studer Groups principper?
Video: Et nummer vil fortælle om det virkelige liv. Antallet af skæbne efter fødselsdato, hvordan man 2024, Kan
Anonim

2. Studergruppens Ni Principper ® giver organisationer en sekvenseret trin-for-trin proces for at opnå de ønskede resultater. Besøg studiegruppe .com og søg på "Nine Principper ®." 3. Studergruppens Fem søjler omfatter mennesker, service, kvalitet, økonomi og vækst.

På samme måde spørger folk, hvad gør Studer-gruppen?

Studergruppe , en Huron-løsning, er et globalt rådgivningsfirma, der samarbejder med sundhedsorganisationer for at udvikle de strategier og løsninger, de har brug for for at eje deres fremtid. Vores eksperter hjælper kunder med at opfylde deres mission og samtidig skabe bæredygtig vækst, for i dag og i morgen.

Og hvad er de fem søjler for ekspertise? Det Fem søjler er service, kvalitet, mennesker, integritet, ro i sindet.

På samme måde kan du spørge, hvad er de 9 principper?

De er: Balance, betoning, bevægelse, mønster, gentagelse, proportion, rytme, variation og enhed. De bliver nogle gange også omtalt som 9 Principper af sammensætning.

Hvor meget koster Studer Group?

Studer dækker flybillet og konferencegebyrer. Studer har brugt omkring $314.000 indtil videre, sagde Schulte. Studer har givet tilsagn om 1,2 millioner dollars i alt til projektet. Nogle mennesker har en misforståelse om det Studer skulle betale for alt, men det blev aldrig aftalen, sagde Schulte.

Anbefalede: