Hvor lang tid efter kapitel 13 afskedigelse kan jeg købe et hus?
Hvor lang tid efter kapitel 13 afskedigelse kan jeg købe et hus?

Video: Hvor lang tid efter kapitel 13 afskedigelse kan jeg købe et hus?

Video: Hvor lang tid efter kapitel 13 afskedigelse kan jeg købe et hus?
Video: AYAHUASCA REDDEDE MIT LIV! (Jeg dokumenterede ALT) 2024, April
Anonim

Med en Kapitel 13 indgivelse, er ventetiden generelt to år efter udskrivelse, eller fire år efter afskedigelse . For et FHA-lån skal du sandsynligvis vente mindst et til to år før at købe et hjem.

Og hvor længe efter et kapitel 13 kan jeg købe et hus?

At købe et hjem Med et FHA lån, du kan købe et hjem, mens du stadig er under en Kapitel 13 , som lang da du har foretaget alle betalinger rettidigt i planen i 1 år, og kuratorerne godkender køb . Med ethvert andet konventionelt låneprogram kan du vilje skal vente 2 år efter decharge for at kvalificere sig til et realkreditlån.

Derudover, hvor hurtigt efter et kapitel 13 er afvist, kan du indgive igen? Loven siger, at en person, der har modtaget "udskrivning" i konkurs, skal vente flere år, før han er berettiget til udskrivning i en anden sag. Men hvis du var i en Kapitel 13 det var tilfældet afskediget Før du modtaget en udskrivning, så gælder denne begrænsning ikke. Du ville være fri til at genfilere med det samme.

På denne måde, hvor længe efter kapitel 7 kan du købe et hus?

to år

Ødelægger kapitel 13 din kredit?

EN Kapitel 13 konkurs kan forblive på din kredit rapport i op til 10 år. Selvom a Kapitel 13 konkurs bliver ved din rekord i årevis, ubesvarede gældsbetalinger, misligholdelser, tilbageholdelser og retssager vil også gøre ondt din kredit , og kan være mere kompliceret at forklare en fremtidig långiver end konkurs.

Anbefalede: