Hvad er en kombigaffeltruck?
Hvad er en kombigaffeltruck?

Video: Hvad er en kombigaffeltruck?

Video: Hvad er en kombigaffeltruck?
Video: Gaffeltruck, certifikat B, eksamensøvelse 2024, Kan
Anonim

Combilift er verdens første IC-motordrevne firehjulstræk i flere retninger gaffeltruck . Det er faktisk en kombination af gaffeltruck og sidelæsser, og er meget manøvredygtig, meget sikker, meget omkostningseffektiv og yderst effektiv.

Heraf, hvad er en kombilastbil?

Det innovative kombi -CB er den originale multi-direktionelle modvægtsgaffeltruck lastbil . Mere kompakt end en konventionel gaffeltruck er CB perfekt til at transportere gods såsom palleteret last, men har den ekstra fordel, at den har evnen til at transportere lange laster i sidelæns tilstand.

Ved også, hvad en Bendi gaffeltruck er? Bendi , det originale design af Articulated Gaffeltruck Lastbil, tilbyder en række smalgange gaffeltrucks (VNA), der har noget, der passer til næsten ethvert websted, layout eller budget. Det Bendi arbejder i de smalleste gange, de højeste reolbåse og de mest krævende flerholdsskift.

Derudover, hvilken klasse gaffeltruck er en combilift?

Klasse II: Lastbiler med smalgange med elektriske motorer Generelt er de mere målrettet mod at plukke og lægge lager på lager. Mulighederne omfatter sidelæssere og tårnlastbiler. Combilift fremstiller en række ekstremt alsidige sidelæssere. Vægtkapacitet til Klasse II-maskiner spænder generelt fra 3.000-5.000 lbs.

Hvor laves combilift?

Combilift beskæftiger mere end 600 medarbejdere og indtager et helt nyt formål- bygget anlæg på 46.500 m2 i Monaghan, Irland.

Anbefalede: