Hvordan laver du en skinne?
Hvordan laver du en skinne?

Video: Hvordan laver du en skinne?

Video: Hvordan laver du en skinne?
Video: Sådan laver du en skinne til en dropfinger 2024, Kan
Anonim

Tilføj elementer til at lave Skinner

I håndværk menu, skal du se en håndværk område, der består af en 3x3 håndværk gitter. At lave skinner , læg 6 jernbarrer og 1 pind i 3x3'eren håndværk gitter. Når man laver skinner , er det vigtigt, at jernbarren og pinden placeres i det nøjagtige mønster som på billedet nedenfor.

Heraf, hvordan laver du en elektrisk skinne?

Tilføj varer til lave drevne skinner Til lave el-skinner , placer 6 guldbarrer, 1 pind og 1 rødsten (også kaldet redstone dust) i 3x3crafting-gitteret. Når man laver drevne skinner , er det vigtigt, at guldbarren, pinden og rødstenen placeres i det nøjagtige mønster som på billedet nedenfor.

Derudover, hvor ofte har du brug for en elektrisk skinne? Enhver minevogn, der klatrer en skråning, kræver tre elektriske skinner i træk for at nå tophastighed, og en drevet skinne hver anden blok for at opretholde maksimal hastighed.

Og hvad er en aktivatorskinne?

Det Aktivatorskinne er en minevogn skinne der kan sætte minevogne i gang med TNT, deaktivere/aktivere minevogne med hopper og aflevere enhver spiller eller entitet inde i minevognen. Det aktivatorskinne skal have strøm til at gøre dette. Det virker som unormalt Jernbane når den ikke er strømforsynet.

Hvor ofte skal en motorskinne køre op ad bakke?

Cirka 1 ud af hver 3 skinner må være drevet at rejse op ad bakke på grund af tyngdekraften.

Anbefalede: