Hvorfor skulle en debitor indgå en genbekræftelsesaftale?
Hvorfor skulle en debitor indgå en genbekræftelsesaftale?

Video: Hvorfor skulle en debitor indgå en genbekræftelsesaftale?

Video: Hvorfor skulle en debitor indgå en genbekræftelsesaftale?
Video: BDO - Debitor / Kreditor 2024, Kan
Anonim

Oversigt. EN debitor måtte ønske til betale a gæld , selvom det gæld ville blive udskrevet i konkurs. F.eks debitor måtte ønske til beholde et køretøj. Som et løfte til betale det gæld , a debitor skal indgå en genbekræftelsesaftale med kreditor.

Når jeg tager dette i betragtning, hvad sker der, hvis jeg ikke underskriver en bekræftelsesaftale?

Undladelse af Bekræft igen et lån Hvis ingen underskrevet bekræftelse er indgivet, så har konkursreglerne forrang - og kreditor har ret til at tilbagetage sikkerhed, så længe det er ikke-fritaget ejendom. Hvis retten frigør gælden, så kan du beholde din ejendom og ingen længere brug for lave betalinger.

Ved også, hvad betyder bekræftelsesaftale? EN genbekræftelsesaftale er en juridisk kontrakt, der angiver dit løfte om at tilbagebetale hele eller en del af en gæld, som du ellers kunne være blevet løst fra i en konkurssag. At bekræfte din realkreditgæld igen betyder, at du forpligter dig til lånevilkårene og lover at betale det.

På samme måde, hvem indgiver genbekræftelsesaftalen?

En henrettet genbekræftelse Aftalen kan indgives af enhver part, herunder debitor eller en kreditor. Den skal indgives senest 60 dage efter den første dato, der er fastsat for det første kreditormøde i konkurssagen, medmindre fristen forlænges af skifteretten.

Hvordan får du en bekræftelsesaftale?

Til bekræfte en gæld, er du og kreditor enige om vilkårene for den nye gæld i en skriftlig genbekræftelsesaftale , som indgives til retten. Du skal indsende to retsformularer: Form 27 (den genbekræftelse forside) og formular 240A (den genbekræftelsesaftale sig selv.)

Anbefalede: