Hvad var cash for clunkers-programmet?
Hvad var cash for clunkers-programmet?

Video: Hvad var cash for clunkers-programmet?

Video: Hvad var cash for clunkers-programmet?
Video: Что не так с программой «Деньги на драндулет»? 2024, April
Anonim

Car Allowance Rebate System (CARS), i daglig tale kendt som " kontanter til klunker ", var en amerikansk føderal skrotning på 3 milliarder dollar program beregnet til at give økonomiske incitamenter til indbyggere i USA til at købe et nyt, mere brændstofeffektivt køretøj, når de handler med et mindre brændstoføkonomisk køretøj.

Virkede også Cash for Clunkers-programmet?

Det ville ikke betyde meget, at biler ikke blev købt i måneder eller et år efter Kontanter til Clunkers fordi økonomien sandsynligvis ville være kommet sig nok til at have mindre brug for dem. Det programmet gjorde øge det kortsigtede forbrug - men ikke meget. Kontanter til Clunkers saftede ikke forbrugernes udgifter; det reducerede det.

Ligeledes, hvornår var cash for clunkers-programmet? Bilgodtgørelsesrabatsystemet, almindeligvis kaldet Kontanter til Clunkers , var en del af en økonomisk stimulans i 2009 program der blev solgt som en livline fra den føderale regering til en synkende amerikansk bilindustri.

Også, hvor mange penge får du fra kontanter til clunkers?

Grundbeløbet for Kontanter til Clunkers 2018-programmet er $1.000. Du 'll få mindst $1.000 for din gamle bil, hvis den opfylder berettigelseskriterierne. Men hvis dit indkomstniveau er under en vis grænse – 225 procent af fattigdomsniveauet – så du kunne få endnu mere for det.

Hvilke biler kvalificerer sig til kontanter til clunkers?

Krav eller ny køretøj : Nyt køretøjer at kvalificere for Kontanter til Clunkers regningen omfatter passager biler , Små lette lastbiler (under 6.000 lbs.), Store lette lastbiler (6.000 lbs. – 8.500 lbs.) og kommercielle køretøjer (8.500 – 10.000 lbs.).

Anbefalede: