Hvad er et indskud, der endnu ikke er krediteret?
Hvad er et indskud, der endnu ikke er krediteret?

Video: Hvad er et indskud, der endnu ikke er krediteret?

Video: Hvad er et indskud, der endnu ikke er krediteret?
Video: How I Traded the Flow of the Market and Made $21,080.00 2024, Kan
Anonim

Mængden af kontanter modtaget af en virksomhed, der er registreret i virksomhedens hovedbog, selvom den depositum kan ikke endnu fremstå som en kredit på virksomhedens bankkonto. Fremragende indskud betragtes som fordringer på en virksomheds balance.

Også spurgt, hvor lang tid tager det for en kontant indbetaling at gå igennem?

Ved en hæveautomat. Du kan depositum begge kontanter samt tjekker ind i en hæveautomat. Generelt, kontante indskud tage 1-2 hverdage til at rydde, mens check indskud kan tage mellem 5 og 7 hverdage.

Ligeledes, hvornår sendes direkte indbetalinger?: Ifølge vores kommunikation med virksomheden, direkte indskud er indsendt på hverdage, så snart depositum sendes til dem af din arbejdsgiver. Typisk er de det indsendt mellem 12.00 og 7.00.

Derfor, hvorfor dukker mit indskud ikke op?

Nogle gange når du er direkte depositum gør ikke møde op som planlagt er årsagen blot, at det lige har taget et par ekstra dage at behandle. Dette kan skyldes ferier, eller fordi anmodningen om at overføre penge ved et uheld forsvandt efter åbningstid. Giv det mindst 24 timer, før du begynder at bekymre dig.

Er kontanter tilgængelige umiddelbart efter indbetaling?

Hæveautomater følger nøjagtig de samme tilgængelighedsregler som en almindelig bank depositum . Kontanter er altid umiddelbart tilgængelig når det er deponeret , Hvad enten du depositum det via hæveautomat eller pengekasse. Du bare deponeret dem. På den anden side, hvis du depositum en check, selv gennem hæveautomaten, vil hele checken normalt ikke være det ledig.

Anbefalede: