Hvor mange downlights har jeg brug for pr. værelse?
Hvor mange downlights har jeg brug for pr. værelse?

Video: Hvor mange downlights har jeg brug for pr. værelse?

Video: Hvor mange downlights har jeg brug for pr. værelse?
Video: BRINGE. ODESSA MAMA. 18. FEBRUAR. Spæk opskrift. KNIVE OVERSIGT 2024, Kan
Anonim

For eksempel kigger du på at putte downlight i din soveværelse som er 4 x 5 m (20m2), dig bør har 180 (lux) x 20 (m2) = 3.600 Lumen i din plads hvilket er omkring 4 x downlights.

Hvor mange lys har jeg brug for pr. værelse ?

Værelse Type Lumen om kvadratmeter (Lux)
Eksempler på garagebelysning: Downlights , Lægtebelysning og Østersbelysning. 170-180

Tilsvarende, hvor mange downlights har jeg brug for lommeregner?

Den generelle konsensus for valg af antal downlights påkrævet er som følger: Trin 1 – Måle rummets kvadratmeter ved at gange bredden med dens dybde. Trin 2 - Multiplicer denne kvadratmeter med 1,5. Dette giver dig en retningslinje for den samlede wattforbrug, der kræves for at tænde rummet.

Hvor mange loftlamper har jeg endvidere brug for i et værelse? En almindelig tommelfingerregel er, at du bruger en indbygget lys for hver 4 til 6 kvadratmeter loft plads. Det giver en jævn, generel belysning. Dette er en vigtig regel at huske på, når du udelukkende vil stole på indbyggede loftslamper at belyse dit køkken.

Hvor langt fra hinanden skal downlights placeres på denne måde?

Forsænket downlights er generelt placeret 1,5 til 2 fod væk fra vægge med et mellemrum på 3 til 4 fod mellem hvert lys. At dividere loftshøjden med to er en måde at måle, hvor meget plads der skal efterlades mellem hver downlight . Så hvis dit loft er 8 fod højt, skal du placere dine lamper 4 fod en del.

Hvordan finder jeg ud af, hvor mange lys jeg skal bruge i et rum?

Beregn kvadratmeterne på din værelse Størrelsen på din værelse påvirker hvordan meget lys din plads kræver. Gang længden med bredden af værelse til bestemme kvadratmeterne. Sig det badeværelse, du installerer en lys armaturet er 8 fod langt og 8 fod bredt (8 x 8 = 64).

Anbefalede: