Påvirker magnetisme væksten af planter science fair-projekt?
Påvirker magnetisme væksten af planter science fair-projekt?

Video: Påvirker magnetisme væksten af planter science fair-projekt?

Video: Påvirker magnetisme væksten af planter science fair-projekt?
Video: 5 Science Fair Projects 2024, Kan
Anonim

Hypotese: Den magnetisme ville øge vækst af planter på grund af de udsendte magnetiske bølger. Alternativ hypotese: Den magnetisme ville mindske vækst af planter på grund af de udsendte magnetiske bølger. Nulhypotese: Den magnetisme ville ikke påvirke det planters vækst overhovedet.

Påvirker magnetisme desuden planters vækst?

Det viste resultaterne magnetisme havde en væsentlig positiv effekt på plantevækst . Plante frø under påvirkning af magnetfeltet havde en højere spiringshastighed, og disse planter voksede sig højere, større og sundere end dem i kontrolgruppen. Ingen negative virkninger af magnetisme på plantevækst blev bemærket.

Efterfølgende er spørgsmålet, om planter vokser hurtigere med elektricitet? Visse videnskabsmænd foreslår, at mens planter har brug for alle de kendte forhold såsom tilstrækkeligt sollys, luft, vand og næringsstoffer til dyrke , tilstedeværelsen af en elektrisk nuværende hjælp til at forbedre plantevækst . Men hvis de øvrige betingelser ikke er tilgængelige, vil tilstedeværelsen af en elektrisk felt vil ikke gøre en forskel.

På denne måde påvirker magnetisering af et frø væksten?

Magnetiserende frø eller afsløre frø til et stærkt magnetfelt før plantning har nej påvirke på spirehastigheden eller planten vækst . Krav relateret til virkningen af magnetisering på at øge spireevnen og planten vækst er falske.

Hvorfor påvirker magneter planter?

Nogle af forklaringerne centrerer sig om en magnetens evne til at ændre molekyler. Beviserne tyder på, at jordens magnetiske træk påvirker frøspiring ved at virke som et auxin eller plante hormon. Magnetfeltet hjælper også til modning af sådanne planter som tomater.

Anbefalede: