Hvor mange pladser pr. række i American Airlines Center?
Hvor mange pladser pr. række i American Airlines Center?

Video: Hvor mange pladser pr. række i American Airlines Center?

Video: Hvor mange pladser pr. række i American Airlines Center?
Video: ParkHub | American Airlines Center 2024, Kan
Anonim

Hvor mange sæder er der i træk i Dallas American Airlines Center? Antallet af pladser varierer fra række til række og sektion til sektion, dog er det typiske antal pladser som følger: Etageafsnit har typisk rækker med op til 14 hhv. 16 pladser . 100 s sektioner har rækker med op til 24 pladser.

Hvad er gode pladser i American Airlines Center, når man holder dette i øjesyn?

Det bedste sæder Til det kan du vælge sektioner 106-107 og sektioner 118-119, der vil give bedst visning af spillet. Og hvis du går efter den udvendige sædesektion og det også i det nederste niveau, så prøv at vælge dem, der er tæt på centrum sektioner. Komme til American Airlines Center i dag!

Derudover, hvad er terrasseniveau på American Airlines Center? Også kendt som Terrasse niveau , er den øverste siddeplads det bedste sted at finde billige basketballbilletter på American Airlines Center , og disse centrum sektioner vil give de bedste visninger for fans på et budget.

På denne måde, hvad er platinsæder i American Airlines Center?

Platin billetkøbere har adgang til de førsteklasses restauranter og barer på det dedikerede, eksklusive hotel Platin niveau forsamling. Platin Level er venteservicen på sædet. Suiter kl American Airlines Center er navngivet Platin , Flagskib og Admiral. Flagskibssuiter rummer 12-18 personer, mens Platin suiter rummer 12.

Hvor meget koster en suite hos American Airlines Center?

Suite priser på American Airlines Center spænder vidt. Suiter for Dallas Mavericks (NBA) og Dallas Stars (NHL) koster i gennemsnit $3.500. Prissætning varierer baseret på modstander, ugedag og suite niveau. Koncert suite priser starter ved $2.000, men kan gå op mod $10.000 afhængigt af udøveren.

Anbefalede: