Hvad er forskellen mellem en specialist- og en generalistquizlet?
Hvad er forskellen mellem en specialist- og en generalistquizlet?

Video: Hvad er forskellen mellem en specialist- og en generalistquizlet?

Video: Hvad er forskellen mellem en specialist- og en generalistquizlet?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, April
Anonim

Forskel mellem specialist og generalist og giv eksempler, hvor den ene ville konkurrere med den anden. Specialist er organismer, der er meget tilpasset til at overleve i en specifikt levested. Generalister er organismer, der er tilpasset til at leve i en række af forskellige levesteder.

Folk spørger også, hvad er forskellen mellem en generalist og en specialist?

EN generalist arten er i stand til at trives i en bred vifte af miljøforhold og kan gøre brug af en række forskellige forskellige ressourcer (for eksempel en heterotrof med en varieret kost). EN specialist arter kan kun trives i en snævert udvalg af miljøforhold eller har en begrænset kost.

For det andet, hvad er forskellen mellem en Detritivore og en Decomposer-quizlet? Det forskel er det detritivorer lever af detritus partikler, mens nedbrydere "føde" ved kemisk at nedbryde organisk stof.

Ved også, hvad er et eksempel på en specialist?

Specialister : Giant Panda, Venus Fluefælde, Spækhugger, Koala, Laks. En generalist er en art, der er godt afrundet og kan tilpasse sig meget let for at overleve. EN specialist er en art, der er vant til en bestemt måde at overleve på. dvs.: Hvis den kun spiser bregneblade, spiser den kun bregneblade. Ændrer sig aldrig.

Er invasive arter generalister eller specialister?

Specialister har begrænsninger De kan have højt specialiserede diæter eller adfærd, der gør dem i stand til at overleve i de ekstreme miljøer, som øer ofte er. Invasive arter tendens til at være generalister -de kan overleve i en række forskellige forhold og levesteder.

Anbefalede: