Hvad er et belastningsdiagram?
Hvad er et belastningsdiagram?

Video: Hvad er et belastningsdiagram?

Video: Hvad er et belastningsdiagram?
Video: Gennemgang af kassediagrammer 2024, Kan
Anonim

Indlæsningssti analyse er en mekanik- og konstruktionsteknik, der bruges til at bestemme sti af maksimal stress i en ikke-uniform belastning -bærende medlem som svar på en ansøgt belastning . Indlæsningssti analyse kan bruges til at minimere det nødvendige materiale i belastning -lejeled til at understøtte designet belastning.

På samme måde kan du spørge, hvad er belastningsveje for strukturer?

Det belastningsvej er simpelthen den retning, hvori hver fortløbende belastning vil passere gennem forbundne medlemmer. Sekvensen begynder på det højeste punkt af struktur arbejder helt ned til fodsystemet og overfører i sidste ende totalen belastning af struktur til fonden.

Man kan også spørge, hvordan overføres belastninger til jorden? Tyngdekraft Belastninger . Tyngdekraft belastninger er de vertikale kræfter, der virker på en struktur. Denne drager understøtter det akkumulerede belastninger fra gulvplade og bjælker og sender det belastning til en forbindelsessøjle. Det belastning går derefter ned i søjlen til fundamentet og fordeles til jord.

Hvordan overføres belastninger på denne måde gennem en struktur?

For en indrammet struktur med søjler, bjælker og plader er denne vej som følger: belastning påført på plade er overført til de tilstødende bjælker. belastning fra bjælkerne er overført til søjlerne, der understøtter bjælkerne. belastning fra støtterne er overført til grundlagene.

Hvad er belastningsanalyseteknik?

Belastningsanalyse test er en ekstra service, som vi kan levere ved hjælp af det nyeste testudstyr. Belastningsanalyse er en magt analyse undersøgelse foretaget af dit elektriske distributionssystem for at sikre, at dit elektriske system er korrekt afbalanceret og alligevel ikke overbelastes.

Anbefalede: