Er AirPort Extreme en gigabit-router?
Er AirPort Extreme en gigabit-router?

Video: Er AirPort Extreme en gigabit-router?

Video: Er AirPort Extreme en gigabit-router?
Video: Нашел идеальный роутер, подробный обзор Apple Airport Extreme 5 A1408 2024, Kan
Anonim

Apple AirPort Extreme basestation( Gigabit Ethernet)

Æble har altid "tænkt anderledes" i sin tilgang til Wi-Fi router design. Det AirPort Extreme har tre LAN ethernet-porte; de fleste andre routere have fire

Er Apple AirPort Extreme derfor Gigabit?

Æble har opdateret sin tidligere basestation ved at opgradere Ethernet fra 10/100 Mbps til 10/100/1000 Mbps, der tilbyder Gigabit Ethernet i paritet med den hastighed, der findes på næsten hele Mac-serien. Apple AirPort Extreme netværksadaptere kan nu toppe 140 Mbps kapacitet i et ideelt tilfælde.

Og hvor mange Mbps har AirPort Extreme? Det AirPort Extreme understøtter samtidig udsendelse af dobbeltbånd. Den har en teoretisk gennemstrømning på 450 Mbps på 2,4 GHz-båndet og 1300 Mbps på 5GHz-båndet. Det AirPort Extreme har kun tre Gigabit EthernetLAN-porte i et konkurrencepræget område, hvor fire porte er standard.

Udover dette, er AirPort Extreme en router?

Det AirPort Extreme er en boliggateway, der kombinerer funktionerne i en router , netværksswitch, trådløst adgangspunkt og NAS samt diverse andre funktioner, og en af Apples tidligere Lufthavn Produkter. Den seneste model, 6. generation, understøtter 802.11ac-netværk ud over ældre standarder.

Hvad bruges en Apple AirPort Extreme til?

Apples AirPort Extreme er bedst kendt som en smart, nem at bruge trådløs router til at dele en internetforbindelse med computere og mobile enheder i dit hjem.

Anbefalede: