Hvad er karay?
Hvad er karay?

Video: Hvad er karay?

Video: Hvad er karay?
Video: What is a carat (karat)? Diamonds 2024, Kan
Anonim

Karay er kød. Makurr er fisk. Kukirr er huset. De forklarer de ukendte Wonnarua-navne for forskellige ingredienser på den kortfattede, men alligevel forskelligartede, menu; karay til kød, makurr til fisk, kukirr til hus – som hjemmelavet tortellini, brød og gelato.

Ligeledes, hvad er sproget i antik?

Karay - et sprog

Ligeledes er hiligaynon et sprog eller en dialekt? Filippinerne har 8 store dialekter . Opført i figuren fra top til bund: Bikol, Cebuano, Hiligaynon ( Ilonggo ), Ilocano, Kapampangan, Pangasinan, Tagalog og Waray. Det Sprog bliver undervist over hele Filippinerne er tagalog og engelsk.

Når man tager dette i betragtning, hvor tales Ilonggo?

Det Ilonggos er koncentreret i den vestlige Visayas-region, især i Panay Island (Iloilo, Capiz, osv.) og Negros Occidental. De findes også i nogle områder af Mindanao. Ordet Ilonggo ” refererer normalt til en person, hvis sprog er hiligaynon.

Hvor mange mennesker taler Ilonggo?

Hiligaynon . Hiligaynon , også kendt som Ilonggo , tilhører den bisayanske gruppe af den austronesiske sprogfamilie. Ifølge Ethnologue er der 5.770.000 talere af sproget, som primært bor på øen Panay i Filippinerne. Hiligaynon nærmeste slægtninge er Capiznon, Masbatenyo og Porohanon.

Anbefalede: