Kan du sætte oktanforstærker i en plæneklipper?
Kan du sætte oktanforstærker i en plæneklipper?

Video: Kan du sætte oktanforstærker i en plæneklipper?

Video: Kan du sætte oktanforstærker i en plæneklipper?
Video: Sådan samler du din plæneklipper 2024, Kan
Anonim

Premium gas, såsom 93 oktan , hjælper kraftige biler med at køre jævnt og effektivt. Der er ingen grund til at køre en lille græsslåmaskine motor på høj- oktan gas, men det vil ikke skade din græsslåmaskine , enten. Den eneste skade kan være den bule, der efterlades i din pung ved at bruge det dyrere brændstof.

Desuden, hvilket brændstof skal jeg bruge i min plæneklipper?

De fleste firetaktsmotorer kræver frisk blyfri benzin med en oktan vurdering på 87 eller højere. Du kan bruge gas med ethanol, men mere end 10 procent ethanol anbefales typisk ikke. Plæneklippere med totaktsmotorer brug samme type gas , men med det tilføjelse af en totaktsmotorolie af høj kvalitet.

Derudover, er oktan booster dårligt for din motor? En lavere oktan brændstof end det anbefalede kan beskadige motor da det forårsager 'slag' eller uregelmæssig tænding. Høj oktan brændstof og boostere har ubetydelig eller absolut ingen effekt på vejgående biler med lav ydeevne. En producent anbefaler et minimum oktan brændstofklassificering, og disse produkter vil ikke gøre en forskel.

Kan du desuden putte bilgas i en plæneklipper?

Nej, den græsslåmaskine var ikke en 2-cyklus. Jeg købte et elektrisk batteri plæneklipper at erstatte gasklipper . Selv om gas er to cyklus, gået forældet eller begge dele, bare sørg for du dump den i en næsten fuld autotank.

Hvornår skal jeg bruge min gasstabilisator på min plæneklipper?

Brug brændstofstabilisator i din plæneklipperens gas tank, når den opbevares i 30 dage eller mere. Eller, hvis du har en lille græsplæne der kun kræver sjældent klipning, kan du forlænge levetiden på benzin opbevares i en beholder ved at tilføje brændstofstabilisator til det.

Anbefalede: