Hvilket flyselskab flyver til Maui Hawaii?
Hvilket flyselskab flyver til Maui Hawaii?

Video: Hvilket flyselskab flyver til Maui Hawaii?

Video: Hvilket flyselskab flyver til Maui Hawaii?
Video: Чем заняться на МАУИ, ГАВАИ, даже когда идет дождь 🤷‍♀️ (видеоблог о путешествиях) 2024, Kan
Anonim

Direkte fra USA

Forenet flyvninger Delta flyvninger Hawaiian Airlines flyvninger
amerikansk Flyselskaber Alaska Flyselskaber Mokulele Flyselskaber

Bare så, hvilke flyselskaber flyver til Maui Hawaii?

Flyselskaber der har en stor tilstedeværelse i Kahului omfatter Hawaiian Airlines , Island Air og Pacific Wings. Nogle Maui fly land i Hana Lufthavn (HNM), som ligger i det østlige Maui , eller Kapalua Lufthavn (JHM), som er beliggende i det vestlige Maui.

For det andet, flyver Hawaiian Airlines til Maui? Find billigt fly til Maui , Hawaii fra det amerikanske fastland og Asien. Du kan brug også vores billetkalender til at finde den billigste flyvninger Kahului, Maui (OGG). Hawaiian Airlines leverer også daglig interisland service til og fra Maui.

Flyver Southwest desuden til Maui Hawaii?

Southwest Airlines Begynder Flyvende Til Hawaii Denne måned. Southwest Airlines meddelt, at det ville starte flyvende til Hawaii i oktober 2017. I Hawaii , vil flyselskabet flyve til Honolulu (HNL) på Oahu, Kahului (OGG) på Maui , Kona (KOA) på øen Hawaii , og Lihue (LIH) på Kauai.

Hvilke flyselskaber flyver fra Honolulu til Maui?

Hawaiian Airlines er det største luftfartsselskab i Honolulu Lufthavn, og United og Japan Airlines er også godt repræsenteret. Dine fly fra Honolulu til Maui lander i Kahului Lufthavn. Denne rute er en af de travleste indenrigsruter i USA.

Anbefalede: