Hvad sker der, hvis tvangsauktion ikke sælges på auktion?
Hvad sker der, hvis tvangsauktion ikke sælges på auktion?

Video: Hvad sker der, hvis tvangsauktion ikke sælges på auktion?

Video: Hvad sker der, hvis tvangsauktion ikke sælges på auktion?
Video: Køb på Tvangsauktion - Del 1 - Fremvisning, salgsopstilling og hvad skal man være opmærksom på! 2024, Kan
Anonim

Hvad sker der hvis -en tvangsauktioneret hjem gør ikke sælge ? Hvis -en hus er det ikke sælges på auktion , bliver ejendommen det, der er kendt som en REO, eller ejendom ejet ejendom. " Hvis banken ejer tvangsauktion , oftere end ikke , vil de ankomme til ejendommen kort efter kl tvangsauktion date og smid dig ud," advarer Blake.

Desuden, hvad sker der, hvis et hus ikke sælges på tvangsauktion?

Hvis det ejendom sælger ikke på auktion , bliver det en ejendom ejet ejendom (omtalt som en REO eller bankejet ejendom ). Hvornår det her sker , bliver långiveren ejer. Långiver vil forsøge at sælge det ejendom på egen hånd, gennem en mægler eller med hjælp fra en REO-formueforvalter.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad der sker, når en tvangsauktion går på auktion? Tillidsmands auktioner er kassecheck eller kontantsalg. Typisk starter långiver buddet på det skyldige beløb på ejendommen plus evt tvangsauktion gebyrer. Ved auktion , ejendommen går til højestbydende. Efter endt budgivning får den nye boligejer kuratorens skøde som bevis for ejerskab til ejendommen.

Tager jeg dette i betragtning, hvordan ved jeg, om mit tvangsauktionerede hjem blev solgt på auktion?

A: Du bør være i stand til at gå til den offentlige registerafdeling i dit amt (eller by, måske) og bede om at se det seneste skøde for din adresse. Den skal have beløbet på. Hvis det gør det ikke, det er der formentlig en anden offentlig registrering, der gør, muligvis i skatteregistrene.

Går alle tvangsauktioner på auktion?

I en afskærmningsauktion , må långiver ikke tjene på auktion . Ofte sælges disse ejendomme med tab; hvis der er et overskud, skal det gå til afskærmet boligejer efter pant og eventuelle andre panterettigheder er betalt.

Anbefalede: