Hvor meget koster det per kvadratfod at bygge et hus i Jamaica?
Hvor meget koster det per kvadratfod at bygge et hus i Jamaica?

Video: Hvor meget koster det per kvadratfod at bygge et hus i Jamaica?

Video: Hvor meget koster det per kvadratfod at bygge et hus i Jamaica?
Video: Exploring How This Plant Could Replace Concrete 2024, Kan
Anonim

Det enkle svar er, at koste til bygge et hus på Jamaica er mellem $70 USD (lav finish) og $110 USD (high end finish) pr kvadratmeter . Og bemærk at disse priser omfatter både materiale og arbejdskraft.

Med hensyn til dette, hvor meget koster det at bygge et hus i Jamaica 2018?

En to-værelses hus , som er i omegnen af 1.200 kvadratfod, vil med dagens priser koste cirka 5.000 USD pr. kvadratfod at bygge, i alt 6 millioner USD, ifølge Cletus Graham, præsident for Jamaica Institut for mængdeinspektører.

Og hvor meget koster det per kvadratmeter at bygge et hus? Udarbejdelsesgebyrer Pr. Kvadratfod Gebyrer løber alt fra $0,40 til $3 kvadratfod . Arkitekter opkræver mere, fra $1,25 til $5 kvadratfod med nogle så høje som $10.

Er det derfor billigere at bygge eller købe et hus i Jamaica?

Mens mange vælger køb , et stort antal jamaicanere træffer valget til bygge deres hjem . En kilde hævder faktisk, at det er ganske muligt bygge en bolig til en pris på omkring en tredjedel billigere end det til købe en lignende.

Hvor meget koster et læs sand i Jamaica?

Det pris for et læs sand i Jamaica er i øjeblikket $100, 958,70 JMD, det er cirka $776,60 USD, ved en vekselkurs på 130 JMD til 1 USD.

Anbefalede: