Skal jeg betale HOA-gebyrer under tvangsauktion?
Skal jeg betale HOA-gebyrer under tvangsauktion?

Video: Skal jeg betale HOA-gebyrer under tvangsauktion?

Video: Skal jeg betale HOA-gebyrer under tvangsauktion?
Video: Tvangsauktion del 3 - Hvordan Byder og Køber man på Tvangsauktion? budrunde, bud i størstebeløb mm. 2024, Kan
Anonim

Loven siger grundlæggende, at den, der køber ejendom på et realkreditlån tvangsauktion salg hæfter til betaling af HOA vurderinger, der begynder 10 dage efter salget, uanset om en tvangsauktion skøde er faktisk registreret.

Heri, kan dit hus blive afskærmet for ikke at betale HOA-gebyrer?

An HOA kan afskærme for ubetalte vurderinger Hvad husejere ikke altid er klar over, er det, selvom du er aktuel din boliglån betalinger, dig kunne tabe dit hus til tvangsauktion hvis du ikke gør det betale HOA vurderinger. En gang en HOA har pant i din ejendom , det kan det generelt afskærme det pant.

hvad sker der, hvis jeg ikke betaler mine HOA-gebyrer? Hvis du betal ikke vurderinger, HOA vil sikkert opkræve gebyrer og renter på det ubetalte beløb. HOA kan forbyde dig at bruge fællesarealer, indtil du indhenter det det beløb, du skylder. HOA kunne også sagsøge dig for en pengedom.

Så overlever HOA-afgifter afskærmning?

HOA Afgifter er ejergæld Den HOA gebyr bliver din personlige gæld, når du modtager den. Som et resultat er det overlever tvangsauktion . I en tvangsauktion , realkreditinstituttet, en HOA , eller en anden part med bemyndigelse til at placere pant i din bolig overtager ejendomsretten og sælger huset for at inddrive betalingen.

Hvem betaler HOA-gebyrer efter tvangsauktion?

Loven siger i bund og grund, at den, der køber ejendom på et realkreditlån tvangsauktion salg hæfter for betaling af HOA vurderinger begynder 10 dage efter salget, uanset om en tvangsauktion skøde er faktisk registreret.

Anbefalede: