Er Boston Logan åben?
Er Boston Logan åben?

Video: Er Boston Logan åben?

Video: Er Boston Logan åben?
Video: ATC Audio - N220NV Emergency Boston Logan Airport Massachusetts 2024, Kan
Anonim

Logan Lufthavn: Det grundlæggende

Den har seks landingsbaner og fire passagerterminaler (A, B, C og E). Det er åben 24 timer i døgnet, men når sikkerhedskontrollen lukker hver nat; og passagerer er forpligtet til at blive i de offentlige, præ-sikkerhedsområder, indtil sikkerhedskontrollen åbner kl. 04.00 (tjek denne guide til at sove i lufthavnen).

I betragtning af dette, hvornår åbner Boston Logan lufthavn?

Logan lufthavn er åben 24 timer om dagen, men når først sikkerhedskontrollen lukker, skal passagerer opholde sig i de offentlige, præ-sikkerhedsområder, indtil TSA åbner sikkerhedskontrollen for Terminal A, B, C kl. 04:00 og Terminal E kl. 04:30.

På samme måde kan du sove i Boston Logan Lufthavn? Mens Boston Logan er åben 24 timer i døgnet, må rejsende ikke vente el søvn airside efter sikkerhedskontrollen er lukket for natten.

For det andet, er Boston lufthavn åben hele natten?

Boston lufthavn teknisk forbliver åben 24 timer i døgnet, men sikkerhedskontrollen for hver terminal lukker hver nat. Rejsende, der bor nat kl det lufthavn er forpligtet til at blive i det offentlige område før sikkerhed.

Er fly til Boston forsinket?

BOSTON (CBS) – Hvis du er på vej til Logan Lufthavn, skal du hellere tjekke din flyvningen status som der har været hundredvis af forsinkelser og aflysninger. Massport siger, at vinden og vejret har forhindret flyvninger fra at tage afsted til tiden. Dette får nogle til at ankomme flyvninger at være forsinket i gennemsnit 7 timer og 9 minutter.”

Anbefalede: