Hvad er to karakteristika ved økosystemer med høj biodiversitet?
Hvad er to karakteristika ved økosystemer med høj biodiversitet?

Video: Hvad er to karakteristika ved økosystemer med høj biodiversitet?

Video: Hvad er to karakteristika ved økosystemer med høj biodiversitet?
Video: Skoven som økosystem // Græsning og vand giver dynamik, variation og plads til skovens biodiversitet 2024, Kan
Anonim

Økosystemer det har høj niveauer af biodiversitet have en stor antal arter, komplekse fødenet, en række økologiske nicher, øget genetisk diversitet og rigelige ressourcer.

Hvad er tilsvarende karakteristika ved økosystemer med høj biodiversitet?

Svar og forklaring: The egenskaber af høj biodiversitet er, at der er mange forskellige arter i høj overflod og økosystem er stabil.

hvilket af følgende beskriver en fordel ved biodiversitet for et økosystem? Biodiversitet booster økosystem produktivitet, hvor hver art, uanset hvor lille den er, alle har en vigtig rolle at spille. Et større antal plantearter betyder en større variation af afgrøder. Større artsdiversitet sikrer naturlig bæredygtighed for alle livsformer.

Ved også, hvad er to økologiske fordele ved at øge biodiversiteten?

Biodiversitet øger økosystemets produktivitet, hvor hver art, uanset hvor lille den er, har en vigtig rolle at spille. For eksempel betyder et større antal plantearter en større forskellige afgrøder.

  • Klima forandring.
  • Skovrydning og tab af levesteder.
  • Overudnyttelse.
  • Invasive arter.
  • Forurening.

Hvad er høj biodiversitet?

Høj biodiversitet i et økosystem betyder, at der er en stor variation af gener og arter i det økosystem. En stor variation af gener og arter gør, at økosystemet er bedre i stand til at udføre naturlige processer i forhold til ydre stress.

Anbefalede: