Hvilken slags gas bruger en Stihl løvblæser?
Hvilken slags gas bruger en Stihl løvblæser?

Video: Hvilken slags gas bruger en Stihl løvblæser?

Video: Hvilken slags gas bruger en Stihl løvblæser?
Video: Do I need Mixed Gas in my STIHL products? - Best Tips to maintain STIHL products 2024, Kan
Anonim

Alt STIHL benzin -drevet udstyr kører på en 50:1 blanding af benzin og 2-cyklus motorolie . At kende den rigtige måde at blande dit brændstof på er det første skridt i at holde det kørende stærkt og langt. Inden blanding skal du læse produktvejledningen til yderligere oplysninger om brændstof og brændstofblandinger.

Med dette i øjesyn, hvilken slags gas tager en Stihl løvblæser?

Brug kun blyfri benzin i Stihl blæsere. Tilsætningsstoffer kan skade motor i det lange løb, så Stihl foreslår kun at bruge gas, der har et oktantal på 89 eller derover. Hvis mellemklassegassen i dit område har lavere oktantal end 89, skal du bruge premium benzin.

Ligeledes, hvad er en 50 til 1 blanding? Vil du blande 2,6 ounces olie til en gallon benzin for en 50 : 1 blanding . Hvis du er blanding op til to liter benzin skal du blande 5,2 ounces olie til to liter benzin til en 50 : 1 blanding.

Ved også, kan jeg bruge premium gas i min motorsav?

Så at køre et højere oktantal end du har brug for har ingen effekt på motoren, den brænder bare normalt. Du betaler bare et par cent mere pr. gallon for den højere karakter gas , så det er spild af penge i din bil. Men hvis du vil brug det for trygheden ved ikke at have ethanol blandet i, så gå efter det.

Tager blæsere blandet gas?

Gas blad blæsere typisk bruge en gas til olie blanding på 40:1. Så det ville oversætte til omkring 3,2 ounces 2-takts motorolie til en gallon gas . Mest gasblæsere har en 2-cyklus motor, hvilket kræver gas /olie blanding for at motoren forbliver smurt.

Anbefalede: