Hvor meget tjener en butiksassistent?
Hvor meget tjener en butiksassistent?

Video: Hvor meget tjener en butiksassistent?

Video: Hvor meget tjener en butiksassistent?
Video: HVOR MEGET TJENER EN SYGEPLEJERSKE? | Saira Butt 2024, Kan
Anonim

En midtkarriere Retail Assistant Manager med 5-9 års erfaring tjener en gennemsnit samlet kompensation på $13,98 baseret på 422 lønninger. En erfaren Retail Assistant Manager med 10-19 års erfaring tjener en gennemsnit samlet kompensation på $15,00 baseret på 390 lønninger.

Hvor meget tjener en assisterende butikschef heraf?

Den nationale gennemsnitsløn for en Assisterende butikschef er $40.829 i USA.

Derudover, hvad laver en assisterende leder i detailhandlen? Funktionen af assistent butik Manager er at støtte Manager i den daglige drift af en detailhandel butik. Din rolle er at overvåge medarbejderne, arbejde med kunder og hjælpe med at udføre direktiverne fra Manager og ejer. Du vil sikre, at butikspersonalet yder en exceptionel kundeservice.

hvor meget tjener en assisterende leder hos Target?

Gennemsnitlig målassistent butik Manager den årlige løn i USA er cirka $62.378, hvilket er 42% over den nationale gennemsnit.

Hvor meget tjener en assisterende manager hos Walmart i timen?

Assisterende leder Walmart-assistentledere i gennemsnit $45, 000 - en år, hvilket er lige i mål for det nationale gennemsnit løn, ifølge Glassdoors løndata. Hvis du medregner bonusser og yderligere kompensation gennemsnit lønstigninger til $48.311 - en år.

Anbefalede: