Hvordan påvirker finslibning af cement hærdetiden?
Hvordan påvirker finslibning af cement hærdetiden?

Video: Hvordan påvirker finslibning af cement hærdetiden?

Video: Hvordan påvirker finslibning af cement hærdetiden?
Video: When to Start Curing of Concrete. | Best Time for Concrete Curing. 2024, Kan
Anonim

Effekt Af Finslibning På Tid Af Indstilling

Da de grove partikler af cement er praktisk talt inert, dér er al mulig grund til at tro det finere slibning vil øge aktiviteten af en prøve, da det vilje gøre nogle inerte partikler aktive.

Heraf, hvordan påvirker cementens finhed tidspunktet for afbinding?

Det finheden af cement har en vigtig indflydelse på hydreringshastigheden og dermed på hastigheden af styrkeforøgelse og også på hastigheden af udviklingen af varme. En stigning i finheden af cement , både konsistens af cement og bearbejdelighed af betonforøgelse.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilket reducerer hastigheden for afbinding af cement? Gips tilsættes cement til formindske det indstillingshastighed af cement det er stigning indstilling tid.

Spørgsmålet er efterfølgende, hvilke faktorer der påvirker hærdetiden for beton?

Størrelsen på cement partikler direkte påvirker hydreringen, indstilling og hærdning, styrke og hydreringsvarme. Jo finere cement partiklerne er, jo større det samlede overfladeareal er, og jo større er området, der kommer i kontakt med vand.

Hvad er effekten af cementens finhed på hydreringshastigheden?

Det cementens finhed påvirker hydreringshastigheden og til gengæld styrken. Stigende finhed forårsager en øget hydreringshastighed , høj styrke og høj varmeudvikling. Blødning kan reduceres ved at øge finhed.

Anbefalede: