Hvad er indtægtsindregningsprincippet i regnskabet?
Hvad er indtægtsindregningsprincippet i regnskabet?

Video: Hvad er indtægtsindregningsprincippet i regnskabet?

Video: Hvad er indtægtsindregningsprincippet i regnskabet?
Video: Revenue Recognition Principle in TWO MINUTES! 2024, Kan
Anonim

Det indtægtsgenkendelsesprincip står, at man kun skal optage indtægter når den er optjent, ikke når de tilhørende kontanter indsamles. Også under optjeningsgrundlaget vedr regnskab , hvis en enhed modtager forudbetaling fra en kunde, registrerer virksomheden denne betaling som en forpligtelse, ikke som indtægter.

Også at vide er, hvad er indtægtsindregning i regnskab?

Indtægtsgenkendelse er en generelt accepteret regnskab princip (GAAP), der identificerer de specifikke forhold, hvor indtægter er anerkendt og bestemmer, hvordan der skal redegøres for det. Typisk, indtægter er anerkendt når en kritisk hændelse er indtruffet, og dollarbeløbet er let målbart for virksomheden.

Hvad er princippet om indregning af udgifter i regnskabet? 09. januar 2019. Den udgiftsindregningsprincip anfører, at udgifter burde være anerkendt i samme periode som de indtægter, de vedrører. Hvis dette ikke var tilfældet, udgifter sandsynligvis ville være anerkendt som afholdt, hvilket kan ligge før eller følge den periode, hvor det relaterede indtægtsbeløb er anerkendt

Spørgsmålet er også, hvad er indtægtsindregningsprincippet i regnskab, og hvorfor ville det være vigtigt?

Det her princip er vigtig fordi virksomheder ikke kan optage indtægter når de mærker det. Der skal være en fast standard. Hvis virksomheder optager indtægter for tidligt, vil deres resultatopgørelser vise mere overskud, end de rent faktisk har tjent i den periode.

Hvad er kerneprincippet om indtægtsindregning?

Det kerneprincip af indtægtsføring standard er, at en virksomhed skal indregne indtægter at skildre overførslen af varer eller tjenesteydelser til kunder i et beløb, der afspejler det vederlag, som virksomheden forventer at være berettiget til i bytte for disse varer eller tjenesteydelser.

Anbefalede: