Hvad er køberens rejse HubSpot?
Hvad er køberens rejse HubSpot?

Video: Hvad er køberens rejse HubSpot?

Video: Hvad er køberens rejse HubSpot?
Video: How to Create a Great Buyer's Journey (For Beginners) 2024, Kan
Anonim

Det købers rejse er processen købere gå igennem for at blive bevidst om, overveje og evaluere og beslutte at købe et nyt produkt eller en ny tjeneste. Det rejse består af en tre-trins proces: Awareness Stage: The køber indser, at de har et problem. Beslutningsstadiet: Den køber vælger en løsning.

Heri, hvad er de tre stadier af køberens rejse?

Består af tre trin -Bevidsthed, omtanke og beslutning-den Købers rejse er baseret på det faktum, at nutidens forbrugere er online og mere informerede end nogensinde, hvilket sætter dem på sporet til at træffe en kvalificeret beslutning om deres køb, før de nogensinde kontakter dig.

Udover ovenstående, hvordan skaber jeg en købers rejse? I dette indlæg guider vi dig gennem de trin, det skal til skab en givende købers rejse.

Definer din købers rejse

  1. Trin 1: Bevidsthed. Det første skridt er altid bevidsthed.
  2. Trin 2: Overvejelse. Den næste fase er måske den mest kritiske.
  3. Trin 3: Beslutning. Det er beslutningstid.

Ved også, hvor meget af en købers rejse er digital?

67%

Hvad er b2b buyer journey?

Uanset om dit køb er impulsivt eller involverer en bevidst beslutning, gennemgår du det, der kaldes en købers rejse . Det er den "sti", som køber tager, før der træffes en købsbeslutning. Processen ligner, selv når det er et business-to-business-køb. Derfor udtrykket B2B købers rejse.

Anbefalede: