Hvad er en sælgers og en købers generelle forpligtelser i henhold til en kontrakt inden for UCC?
Hvad er en sælgers og en købers generelle forpligtelser i henhold til en kontrakt inden for UCC?

Video: Hvad er en sælgers og en købers generelle forpligtelser i henhold til en kontrakt inden for UCC?

Video: Hvad er en sælgers og en købers generelle forpligtelser i henhold til en kontrakt inden for UCC?
Video: Contracts: The Uniform Commercial Code 2024, Kan
Anonim

Generel kontrakt lov i modsætning til UCC , giver generelt mulighed for, at en part kan opfylde kontraktlige forpligtelser gennem betydelige præstationer. Ifølge UCC , hvis varerne som tilbudt "fejler i enhver respekt for at overholde kontrakt , " det køber har forskellige muligheder, herunder at afvise varerne.

Hvad er så sælgerens forpligtelser i henhold til en forsendelseskontrakt?

I en forsendelseskontrakt , det sælger har fire pligter: (1) at levere varerne til en transportør; (2) at levere varerne med en rimelig kontrakt til deres transport; (3) at levere dem med passende dokumentation for køber ; og (4) omgående at underrette køber af forsendelse (UCC, afsnit 2-504).

Ydermere, hvilke vilkår skal indgå i en kontrakt under UCC? Elementerne i common law kontrakt dannelse omfatter tilbud, accept og modydelse. Tilbud og accept danner tilsammen gensidigt samtykke. Derudover, for at kunne håndhæves, skal kontrakt skal være til et juridisk formål og parter i kontrakt skal har kapacitet til at indgå i kontrakt.

Hvad er parternes respektive forpligtelser i henhold til en kontrakt om salg eller leasing af varer?

Det forpligtelse af sælger eller udlejer skal overdrage og levere i overensstemmelse gods . Det forpligtelse af køber eller lejer skal acceptere og betale for overensstemmelse gods i overensstemmelse med kontrakt.

Hvad siger UCC om de standardpligter, som parterne i en kontrakt skylder hinanden?

Det pligt i god tro og redelig omgang er underforstået i hver kontrakt . Genfremstillingen (anden) Kontrakter , § 205 hedder det: "Hver kontrakt pålægger hver part -en pligt i god tro og redelig omgang med dets udførelse og håndhævelse." Det Ensartet handelslov ( UCC ) pålægger også en pligt af god tro.

Anbefalede: