Hvad er SAFe-kapacitet?
Hvad er SAFe-kapacitet?

Video: Hvad er SAFe-kapacitet?

Video: Hvad er SAFe-kapacitet?
Video: Safe and Sorry – Terrorism & Mass Surveillance 2024, Kan
Anonim

Evner . EN Evne er en løsningsadfærd på højere niveau, der typisk spænder over flere ART'er. Evner er dimensioneret og opdelt i flere funktioner for at lette deres implementering i en enkelt PI. Praksisfællesskaber (CoP'er)

På denne måde, hvad er de fire typer aktiverere i SAFe?

Enablere (afspejlet i rødt på det store billede) findes på alle fire niveauer af Sikker : Aktiverer Epos på porteføljeniveau, Aktiverer Evner på værdistrømsniveau, Enabler Funktioner på programniveau, og Aktiverer Historier på teamniveau.

Ved også, hvad er et SAFe-epos? Episk . An Episk er en beholder til et løsningsudviklingsinitiativ, der er stort nok til at kræve analyse, definitionen af et minimum levedygtigt produkt (MVP) og økonomisk godkendelse før implementering. Implementering sker over flere programforøgelser (PI'er) og følger Lean opstart 'build-maatregel-lær' cyklus.

Ved også, hvad er forskellen mellem en funktion og en funktion?

EN evne er evnen til at gøre noget, normalt er det leveret af softwaresystemets infrastruktur og gør funktioner muligt. EN funktion er noget, systemet gør, som er synligt for brugeren og dermed en del af overbygningen af systemet, der normalt er forbundet med brugergrænsefladen.

Hvordan udtrykker du en funktion i SAFe?

Funktioner prioriteres ved hjælp af Weighted Shortest Job First (WSJF) og planlægges og gennemgås ved PI-grænser. De er opdelt i historier og implementeres, integreres, testes og demonstreres, efterhånden som funktionaliteten bliver tilgængelig.

Anbefalede: