Hvad er kampagnemedlemmer i Salesforce?
Hvad er kampagnemedlemmer i Salesforce?

Video: Hvad er kampagnemedlemmer i Salesforce?

Video: Hvad er kampagnemedlemmer i Salesforce?
Video: Se, hvordan Hjernesagens medlemmer bruger os 2024, Kan
Anonim

Salesforce-kampagnemedlemmer Defineret

EN Kampagnemedlem er den funktion, der beskriver forholdet mellem en individuel Lead eller Kontakt og en bestemt salesforce kampagne . Det er objektet og sidelayoutet i salgsstyrke hvor de 'Status'-værdier, som vi brugte i vores e-mail- og begivenhedseksempler, opbevares.

På denne måde, hvad er kampagne i Salesforce?

EN kampagne er et udgående marketingprojekt, som du vil planlægge, administrere og spore inden for Salgsstyrke . Det kan være et direct mail -program, seminar, printannonce, e -mail eller anden form for marketinginitiativ. Du kan organisere kampagner i hierarkier for nem analyse af relaterede marketingtaktik.

Udover ovenstående, hvad er kampagnemedlemsstatus i Salesforce? Ny kampagner har to standard medlemsstatus værdier: "Sendt" og "Svaret". Du kan redigere værdierne og oprette flere alt efter, hvordan du vil spore kampagnemedlemmer . Klik på Avanceret opsætning på en kampagne detalje side.

hvad er et kampagnemedlem?

EN Kampagnemedlem er dybest set et forhold mellem en kontakt eller kundeemne, og en Kampagne . Det er mekanismen, der gør det muligt for én kontakt eller kunde at være involveret i flere Kampagner.

Hvilke to objekter kan relateres til kampagnemedlemmer Salesforce?

Universal Containers har tre kontoposttyper: kundeemne, kunde og leverandør. Kundeposttypen er kun for konti, der har en lukket vundet mulighed.

Anbefalede: