Hvad er hovedforskellen mellem en I-stråle og en H-stråle?
Hvad er hovedforskellen mellem en I-stråle og en H-stråle?

Video: Hvad er hovedforskellen mellem en I-stråle og en H-stråle?

Video: Hvad er hovedforskellen mellem en I-stråle og en H-stråle?
Video: Штукатурка стен - самое полное видео! Переделка хрущевки от А до Я. #5 2024, Kan
Anonim

Den har fået sit navn, fordi den ligner en hovedstad H over sit tværsnit. Det H - bjælke har bredere flanger end en I- bjælke , men jeg- bjælke har tapede kanter. Bredden er flangen, og højden er nettet. Det forskel mellem begge H - bjælker og jeg- bjælker er flangen ved baneforhold.

I overensstemmelse hermed, hvilken er stærkere I-stråle eller H-stråle?

Den hedder sådan, fordi formen på dens tværsnit er den samme som det engelske bogstav " H ". Flangen af varmvalset H - bjælke stål er bredere end jeg- bjælke , stor i sideværts stivhed og stærk i bøjningsmodstand. Under samme specifikation, H -form stål er lettere end jeg- bjælke.

Ligeledes, hvad er H-strålestruktur? H sektioner er designet til at tage aksiale kræfter, asøjler eller pæle (det vil sige underjordiske søjler). Mens jeg sektioner er designet til at være bjælker , bøjning i en enkelt retning. Ja H sektioner KAN bruges som bjælker , men de vil være tungere (læs mere Expe$ive) end en I bjælke der kan tage de samme belastninger.

Med hensyn til dette, hvad er den stærkeste stråleform?

Den mest effektive form for begge retninger er in2D en boks (en firkantet skal), men den mest effektive form til bøjning i enhver retning er en cylindrisk skal ortube. Men for ensrettet bøjning, I eller bred flange bjælke er overlegen.

Hvad bruges en I-beam til?

Anvendelser af I Bjælker jeg bjælker har en række vigtige anvendelser i stålkonstruktionsindustrien. Det er de ofte brugt som kritiske støttestole, eller hovedrammen, inbygninger. Stål I bjælker sikre en strukturs integritet med ubarmhjertig styrke og støtte.

Anbefalede: