Er Mountain Ash spiselig?
Er Mountain Ash spiselig?

Video: Er Mountain Ash spiselig?

Video: Er Mountain Ash spiselig?
Video: Oidupaa Vladimir Oiun- A Thin Mountain Ash 2024, Kan
Anonim

Ved du om vores fælles bjerg - aske bær er spiselig ? A: Botanisk, bjergaske er Sorbus-arter, og frugten er ikke kun sikker, men en favorit blandt mange typer fugle. Siden bjerg - aske bær hænger ved godt gennem vinteren, fugle er afhængige af dem til koldt vejr ernæring.

På samme måde, er alle bjergaskebær spiselige?

Noter det bjerg - Askebær ikke spises friske. De er meget bitre og høj i tanin, og de smager ærlig talt ikke særlig godt. Men fugle elsker dem friske, og de tjener som en fantastisk kold sæson mad til fugle som bær hænge på træ langt hen i vinteren.

Ved siden af ovenstående, er Mountain Ash ægte? Det bjergaske er faktisk ikke en aske men et medlem af rosenfamilien. Sorbus aucuparia er en europæisk indfødt og den mest udbredte plante af en stor gruppe af lignende buske og træer. Den indfødte bjerg aske er lige så smuk, men de fleste arter har tendens til at være buskede i naturen. Træet transplanterer godt.

Efterfølgende kan man også spørge, er asketræ spiseligt?

Afhængig af arten, aske træ tyggegummi kan smage meget sødt. Det er fordi det indeholder mannose. Desuden bark af aske træ er spiselig og bladene, der beskrives som værende forfriskende, er meget værdsat.

Hvad er et andet navn for Mountain Ash?

Sorbus aucuparia