Hvad er en bevillingsskøde i Oregon?
Hvad er en bevillingsskøde i Oregon?

Video: Hvad er en bevillingsskøde i Oregon?

Video: Hvad er en bevillingsskøde i Oregon?
Video: Русские в городе Портленде, штат Орегон, часть первая. Орегонские хиппи 2024, Kan
Anonim

Det Oregon gerninger er juridisk bindende former, der anvendes ved overdragelse af interesser i fast ejendom fra en person til en anden. Sælgeren af ejendommen betegnes typisk som bevillingsgiver, og køberen af ejendommen benævnes typisk bevillingsmodtager.

I denne forbindelse, hvilken skøde bruges ikke i Oregon?

Dette skøde formidler ikke efter erhvervet titel og indgår ingen pagter. bevillingsskøde bruges i Californien og Idaho. Det er et befordringsbrev, der bruges i stedet for det almene garantiskøde brugt i Oregon.

hvad er et lovpligtigt garantiskøde i Oregon? EN garantiskøde formidler en interesse i fast ejendom til den navngivne bevillingsmodtager med fuld ejendomsretsgaranti. Garantiskøder er lovpligtige i Oregon under ORS 93.850, og de formidler fast ejendom mod gebyr enkelt med størst mulig ejendomssikkerhed. Vesting beskriver, hvordan bevillingsmodtageren besidder ejendomsretten til ejendommen.

Også for at vide, har Oregon en overførsel på dødsskøde?

Med virkning fra 1. januar 2012, Oregon lov giver mulighed for en ny form for gerning kendt som en overførsel ved død ( TIL D ) gerning . Disse gerninger tillade en ejer af fast ejendom at udpege en modtager hvem vil opnå ejendomsret til den faste ejendom, når ejeren dør, uden at have at gå gennem skifte (med visse undtagelser).

Hvad er et lovpligtigt skøde?

EN lovpligtige garanti gerning er en form for overdragelse af fast ejendom i nogle stater. Det er typisk en forkortet form for en garanti gerning , autoriseret af en vedtægt der tillader en gerning i lovpligtige formular til at inkludere de standard titelpagter, der findes i en garanti gerning underforstået, uden at det er nødvendigt at angive dem.

Anbefalede: