Hvilken slags ål er flotsam og jetsam?
Hvilken slags ål er flotsam og jetsam?

Video: Hvilken slags ål er flotsam og jetsam?

Video: Hvilken slags ål er flotsam og jetsam?
Video: Herbjørn Hansson - Flytte til Cayman Islands 2024, Kan
Anonim

Flotsam og Jetsam optræder i den scenemusikalske tilpasning af Den Lille Havfrue fra 2007, men i modsætning til filmen er de elektriske ål i stedet for muræner . Deres øjne bliver ikke på magisk vis brugt til Ursulas spionage af andre, da denne rolle er blevet overtaget af Ursulas magiske Nautilus-skal.

Også at vide er, hvilken ål er flotsam?

Flotsam og Jetsam er slanke grøn muræne ål . Deres øjne er mærkelige og bemærkelsesværdige: den ene er gul, og den anden er hvid. Specifikt, Flotsams venstre øje er gult, mens hans højre øje er hvidt. For Jetsam er det omvendt.

Ydermere, er flotsam og jetsam han eller hun? FLOTSAM OG JETSAM Mand eller Kvinde , syng solo og duet/trio, mange replikker Page 2 Et par uhyggelige elektriske ål, der arbejder for Ursula og hjælper med at lokke uheldige sjæle til hendes hule. Disse roller kræver en ekstrem fysisk præstation, samt evnen til at arbejde problemfrit sammen.

Deraf, hvad hedder ålene i Den Lille Havfrue?

Flotsam og Jetsam var muræner håndlangere af havheksen Ursula . De optræder som de sekundære antagonister i filmen The Little Mermaid og prequel-tv-serien. De blev begge udtalt af afdøde Paddi Edwards i filmen.

Hvor mange ål har Ursula?

to muræner

Anbefalede: