Hvad er funktioner i journalistik?
Hvad er funktioner i journalistik?

Video: Hvad er funktioner i journalistik?

Video: Hvad er funktioner i journalistik?
Video: Lineær funktion - Hvad er det? 2024, Kan
Anonim

EN funktion er et længere stykke tekst end en nyhed. Funktioner findes i mange forskellige typer og er meget brugt i magasiner, aviser og online. EN funktion vil ofte dække et emne i større dybde, end en nyhed ville gøre; eller det kan se på en igangværende historie fra en anden vinkel.

I betragtning af dette, hvad er funktioner i skrift?

Funktioner er ikke beregnet til at levere nyhederne på første hånd. De indeholder elementer af nyheder, men deres hovedfunktion er at menneskeliggøre, at tilføje farve, at uddanne, at underholde, at belyse. De opsummerer ofte store nyheder, der blev rapporteret i en tidligere nyhedscyklus. Funktioner ofte: Profil folk, der laver nyhederne.

For det andet, hvad betragtes som en featureartikel? Feature artikler give læserne en skriftlig analyse af et bestemt emne. Disse artikler er beregnet til at tjene læserne med forfatterens fortolkning af en historie , i modsætning til nyhedshistorier, som blot giver fakta. Feature artikler optræder i flere forskellige former.

Heraf, hvilken rolle spiller featureskrivning i journalistik?

En nyttig skrivning materiale er en funktion artikel. Funktioner er mere dybdegående end traditionelle nyhedshistorier og rækker ud over at give de vigtigste fakta. Formålet med disse historier er at give en detaljeret beskrivelse af et sted, person, idé eller organisation.

Hvad er et eksempel på en funktion?

navneord. Definitionen af en funktion er en del af ansigtet, en kvalitet, en særlig attraktion, en artikel eller en større film, der vises i teatret. An eksempel af funktion er en næse. An eksempel af funktion er fregner. An eksempel af funktion er gæstetaler ved et arrangement.

Anbefalede: