Hvordan finder du løsningen på en SLA?
Hvordan finder du løsningen på en SLA?

Video: Hvordan finder du løsningen på en SLA?

Video: Hvordan finder du løsningen på en SLA?
Video: SLA Report - VisualScript's ITSM Reporting Solution 2024, September
Anonim

Opløsning SLA % = % af Antal billetter løst inden for SLA divideret med det samlede antal billetter, der er løst i det valgte tidsrum. På venstre panel kan du se helheden opløsning SLA % i det valgte tidsrum og en lille indikation af stigning eller fald i procent.

Ved også, hvad er Resolution SLA?

Typisk, løsning tid er mængden af tid mellem det tidspunkt, hvor kunden første gang åbner en billet, og når denne billet er løst (dvs. lukket). I modsætning til billetsvarene, opløsning SLA'er bruge status for billetter til at beregne forfaldsperioder. Du kan indstille billetten løsning tidspunkter baseret på jobprioriteterne.

Udover ovenstående, hvad er de 3 typer SLA? ITIL fokuserer på tre typer af muligheder for strukturering SLA : Servicebaseret, kundebaseret og multi-level eller hierarkisk SLA'er . Mange forskellige faktorer skal tages i betragtning, når man beslutter hvilken SLA struktur er mest hensigtsmæssig for en organisation at bruge.

Hvordan beregner du opløsningstid, når du holder dette i øjesyn?

Gennemsnit opløsningstid = I alt tid taget til beslutte billetter under den valgte tidsperiode divideret med antallet af billetter løst i det valgte tidsperiode.

Hvordan beregnes SLA-procenten?

Første svar SLA % = Den procent af antallet af billetter, hvor de første svar blev sendt inden for SLA divideret med det samlede antal billetter, som de første svar blev sendt på i et udvalgt tidsrum inden for filtrene på rapporterne.

Anbefalede: