Hvad er alternativet til en septiktank?
Hvad er alternativet til en septiktank?

Video: Hvad er alternativet til en septiktank?

Video: Hvad er alternativet til en septiktank?
Video: sommerhus septiktank 130613 2024, Kan
Anonim

Høj systemer

Høj septiske systemer er en meget almindelig type alternativt septiksystem bruges, når jordbundsforholdene ikke tillader en konventionel septisk system . De giver mange mennesker mulighed for at bruge en septisk system , når de ellers ikke kunne have.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad kan jeg bruge i stedet for en septiktank?

To alternativer til det konventionelle skylletoilet/ septiktank system er komposttoilettet og forbrændingstoilettet. Begge er velegnede til steder, hvor jorden ikke er gennemtrængelig nok til traditionelle drænmarker, samt områder, hvor der er knaphed på vand.

hvad er et alternativt septisk system? An alternativt septiksystem er en system der er forskellig fra den almindelige traditionelle stil septisk system . An alternativt system er påkrævet, når stedet og jordbundsforholdene på en ejendom er begrænsende, eller når spildevandsstyrken er for stærk til det modtagende miljø (dvs. restauranter).

Ligeledes, hvad er prisen for et alternativt septiksystem?

Et alternativt eller aerobt septisk system koster typisk mellem $10.500 til $15, 000 i gennemsnit, hvorimod et konventionelt eller anaerobt system varierer fra $2.500 til $5.000, hvor de fleste husejere betaler $3.500 i gennemsnit.

Kan du selv indsætte et septiksystem?

Installation af en Septisk system på egen hånd, del 1 hvis du flytter til et landområde eller en grund uden forbindelse til kommunalt vand system , du kan have brug for en septiktank , og du kan lege med tanken om at installere en selv at spare penge og mestre dette særlige aspekt af boligejerskab.

Anbefalede: