Hvad er logoet for Lufthansa Airlines?
Hvad er logoet for Lufthansa Airlines?

Video: Hvad er logoet for Lufthansa Airlines?

Video: Hvad er logoet for Lufthansa Airlines?
Video: Lufthansa logo was invented by a Ukrainian? All the fun about the German airline — ICTV 2024, Kan
Anonim

Lufthansa-logoet - Crane flyer eagle

Lufthansa-logoet, en omkranset stiliseret kran under flyvning, blev skabt i 1918 af Otto Firle. Det var en del af det første tyske flyselskabs besætning, Deutsche Luft-Reederei (forkortet DLR), som begyndte lufttrafikken den 5. februar 1919.

Heraf, hvorfor ændrede Lufthansa deres logo?

Lige siden designer og arkitekt Otto Firle skabte Lufthansa logo i 1918 har flyselskabet inkluderet en kran i flyvning som dens identificerende billede. Den blev modificeret i 1962, da fuglen blev placeret inden for en cirkel og begge blev malet orange/gul, hvilket Pantone formentlig har opskriften på.

For det andet, hvad betyder Lufthansa, der drives af Air Canada? Det midler som du vil flyve med Air Canada . Bestilling af fly til Paris fra YYZ. Den billigste siger Lufthansa drives af Air Canada.

Og hvilken slags flyselskab er Lufthansa?

Lufthansa er det største flyselskab i Europa . Lufthansa er, når det kombineres med sine datterselskaber Swiss Airlines, Austrian Airlines eller Germanwings, for blot at nævne nogle få, det største flyselskab i Europa , både med hensyn til transporterede passagerer og flådestørrelse på 656 fly.

Hvilket flyselskab har et fuglelogo?

Garuda Indonesien

Anbefalede: