Indholdsfortegnelse:

Hvordan isolerer man et blok- og bjælkegulv?
Hvordan isolerer man et blok- og bjælkegulv?

Video: Hvordan isolerer man et blok- og bjælkegulv?

Video: Hvordan isolerer man et blok- og bjælkegulv?
Video: Søjler, bjælker og spær 2024, April
Anonim

Sådan installeres isolering i et nedhængt bjælke- og blokgulv

  1. Sørg for, at den øverste overflade af bjælke og blok struktur er udjævnet med fuger eller en udjævning topping.
  2. Ønskes radonspærre, lægges denne over fugelaget og forlænges hen over murhulrummet til yderbladet.

Hvilke blokke bruges derfor i et blok- og bjælkegulv?

Beton bjælke og blok gulve er udført i forspændt beton bjælker understøttende standardbeton blokke spænder mellem 'T' bjælker . Disse fås i en række størrelser, der passer til forskellige spændvidder og belastninger. Individuel beton blokke lægges mellem præfabrikaterne bjælker at danne et øjeblik etage.

På samme måde, hvordan lægger man Celotex på blok- og bjælkegulv? Læg isoleringspladerne direkte på det forberedte bjælke og blokgulv med alle led stramt stødt. Læg et dampkontrollag af polyethylen (VCL) over isoleringen for at minimere risikoen for kondensdannelse ved isolering/plade-grænsefladen og for at forhindre migration af flydende afretningslag.

I denne forbindelse, har du brug for en DPM på et bjælke- og blokgulv?

EN DPM eller beton oversite i normalt ikke påkrævet , medmindre det er nødvendigt for gas- eller dampbeskyttelse i henhold til bygningsreglementet. Nogle producenter gør anbefale a DPM over bjælke og blokgulv før isolering - sørg for at tjekke producentens instruktioner.

Er blok og bjælke billigere end plade?

Bjælke & blok gulve Mens en simpel beton plade kan være relativt billig , det tager tid til ligge og tørre ud, så i løbet af de sidste par år har den bjælke og blok nedhængt gulv er blevet mere fremtrædende. Det er lidt dyrere , især på relativt små job, men for hurtighed og bekvemmelighed er det svært til slå.

Anbefalede: