Hvordan bruger du en mørtelfugepose?
Hvordan bruger du en mørtelfugepose?

Video: Hvordan bruger du en mørtelfugepose?

Video: Hvordan bruger du en mørtelfugepose?
Video: Mørtel fugepistol på lufttryk - Hvordan bruger jeg mørtel fugepistolen? 2024, Kan
Anonim

Placer spidsen af mørtelpose ind i en mørtel fælles og klem på taske . Tegn taske langs leddet, mens du klemmer, fylder fugen med mørtel . Hvis du fylder mørtel fuger i en ru eller uforseglet murstensinstallation, overfyld ikke fugerne. Mørtel er meget vanskelig at fjerne fra ru eller uforseglet mursten.

Heri, kan jeg bruge fugemasse som mørtel?

Brug af mørtel I stedet for Fugemasse Fordi mørtel er tykkere end fugemasse , det anbefales ikke som en fugemasse erstatning for de fleste fliseprojekter. Det mørtel flyder ikke som fugemasse gør, og kan efterlad huller eller huller, når det tørrer. Kun bruge mørtel i stedet for fugemasse hvis flisen specifikt kræver det.

Desuden, hvor meget dækker en pose mørtel? Omkring 0,7 kubikfod våd mørtel pr 80lb taske og det kommer ud til tæt på 46 kvadratfod pr. 80 lb taske for en 3/8" bred mørtel samling. Med en 1/2" fugebredde er udbyttet cirka 36 kvadratfod pr taske.

Man kan også spørge, hvornår skal man bruge en fugepose?

Læg fugemasse ind i din fugepose indtil taske er om en -tredjedel fuld. EN fugepose ligner til et wienerbrød taske , og det bruges meget som et wienerbrød taske bruges til glasur af en kage. Ryst fugepose indtil fugemasse har afgjort til bunden og der er ingen luftlommer.

Er mørtel det samme som fugemasse?

Fugemasse er hældbar og mørtel er ikke, og bortset fra et højere vandindhold, mørtel indeholder kalk og fugemasse gør ikke. fugemasse / fugemasse / navneord: a mørtel eller pasta til udfyldning af sprækker, især mellemrummene mellem væg- eller gulvfliser. Det bruges normalt til at fastgøre fliser eller sten til overflader som cement eller beton.

Anbefalede: