Hvad står bogstaverne støder for?
Hvad står bogstaverne støder for?

Video: Hvad står bogstaverne støder for?

Video: Hvad står bogstaverne støder for?
Video: DETTE ER IKKE EN GRAVER, MEN HRÆR! UNDERTEXTER! 2024, Kan
Anonim

Akronym. Definition. STØTTER . Politisk, økonomisk, social, teknologisk, juridisk og miljømæssig (virksomhedsmarkedsføringsværktøj)

Så hvad betyder hvert bogstav af støder?

EN STØTTER analyse er et værktøj til at hjælpe dig gør det her. Hvert bogstav står for et element af organisationens eksterne driftsmiljø. De står for Politiske, økonomiske, sociokulturelle, teknologiske, juridiske og øko-miljømæssige elementer. De fleste modeller og værktøjer giver en struktur, der hjælper dig med at tænke på kontekst.

Derudover, hvordan laver du en støderanalyse? Følg disse trin for at analysere dit forretningsmiljø og de muligheder og trusler, det udgør.

  1. Brug PEST til at brainstorme de ændringer, der sker omkring dig.
  2. Brainstorm muligheder, der følger af hver af disse ændringer.
  3. Brainstorm trusler eller problemer, der kan være forårsaget af dem.
  4. Foretag passende foranstaltninger.

Udover ovenstående, hvad står støder for, og hvorfor bruges den?

EN PESTEL analyse er et akronym for et værktøj Brugt at identificere de makro (ydre) kræfter, som en organisation står over for. Brevene stå for politiske, økonomiske, sociale, teknologiske, miljømæssige og juridiske.

Hvad er et eksempel på Pestle-analyse?

Eksempler omfatter: Økonomiske tendenser, vækstrater, industrivækst, sæsonbestemte faktorer, internationale valutakurser, international handel, lønomkostninger, forbrugernes disponible indkomst, arbejdsløshedsrater, beskatning, inflation, renter, tilgængelighed af kredit, pengepolitik, råvareomkostninger osv..

Anbefalede: