Hvad betyder kultursten?
Hvad betyder kultursten?

Video: Hvad betyder kultursten?

Video: Hvad betyder kultursten?
Video: Is Manufactured Stone a Good Alternative to Natural? Cultured Stone Install 2024, Kan
Anonim

Kultursten af Owens Corning. Begrebet " kultursten " eller "fremstillet sten -" refererer til " sten -" at er lavet på en fabrik. Typisk det er støbt til mange forskellige former ved hjælp af beton. Betonformerne farves derefter med forskellige nuancer for at opnå det mest naturlige look som muligt.

Med hensyn til dette, hvad er forskellen mellem kultursten og stenfiner?

Naturlig stenfiner er lavet af ægte sten - udvundet fra jorden. Fremstillet kulturstensfiner , på den anden side, er et menneskeskabt produkt designet til at ligne naturligt sten -. Dette produkt er typisk lavet af beton og tilslagsmaterialer, der er blevet presset ind i forme.

hvor længe holder kultursten? Hvordan lang vilje Kultursten Produkter sidst og er de berettiget? Som Kultursten produkter er et letbetonmateriale, vil de sidst som lang som ethvert kvalitetsbeton eller murværksmateriale såsom betonklods, mursten osv. Kultursten produkter har en 50 års begrænset garanti.

Hvad er så en kultursten?

Kultursten (faux sten -, menneskeskabt sten -, fremstillet sten -) er beton hældt i en form og derefter farvet til at ligne ægte sten -. Det blev introduceret for årtier siden som et alternativ til den tungere naturlige fire-tommer tykke bygning sten - (før introduktionen af den naturlige savet tynde sten - finer).

Er kultursten dyrt?

Materiale og installationsomkostninger Mens fremstillet sten er typisk mindre dyrt end naturligt sten -, der er undtagelser. En high-end fremstillet sten er sandsynligvis sammenlignelig i pris med en low-end naturel sten -. En anden faktor, der potentielt kan påvirke den endelige pris, er selve installationen.

Anbefalede: