Hvad er en ikke-oplyst hovedstol, hvornår skal hovedstole oplyses?
Hvad er en ikke-oplyst hovedstol, hvornår skal hovedstole oplyses?

Video: Hvad er en ikke-oplyst hovedstol, hvornår skal hovedstole oplyses?

Video: Hvad er en ikke-oplyst hovedstol, hvornår skal hovedstole oplyses?
Video: REG: Business Law: Agency: Liabilities in Disclosed vs. Undisclosed Principal Situations 2024, Kan
Anonim

I tilfælde af en uoplyst rektor , deres eksistens og identitet er ikke blevet gjort bekendt med tredjemand gennem ord eller udførelse af en autoriseret handling. An uoplyst rektor er en situation, hvor tredjemand ikke har nogen varsel, agenten handler for rektor.

Hvad er derfor oplyst og ikke oplyst hovedstol?

Agenten handler på vegne af en anden, benævnt Rektor . Det Rektor bemyndiger agenten til at handle på dennes vegne og under hans ledelse. EN afsløret agent handler i navnet på Rektor , hvorimod en uoplyst agent handler i eget navn.

Ved også, hvad er forskellen mellem en offentliggjort ikke-oplyst og delvist oplyst hovedstol? EN afsløret eller delvist oplyst hovedstol er ansvarlig over for tredjemand for en kontrakt indgået af en agent, der handler inden for rammerne af hans eller hendes beføjelser. Afsløret rektor : A rektor hvis identitet er kendt af tredjeparten på det tidspunkt, hvor agenten indgår en kontrakt for rektor med tredjeparten.

Heraf, når der er en ikke-oplyst principal agenten er?

I agenturret, en uoplyst rektor er en person, der bruger en agent for forhandlinger med en tredjepart, der ikke har kendskab til identiteten af den agentens hovedforpligtede . Ofte i sådanne situationer agent foregiver at handle for sig selv.

Er en ikke-oplyst principal ansvarlig?

An uoplyst rektor forbliver ansvarlig til en tredjepart for prisen for solgte varer eller tjenester leveret i henhold til kontrakten indgået i agentens navn med tredjeparten. En hovedkategori er, hvor identiteten af parten i en kontrakt er væsentlig.

Anbefalede: