Hvorfor mister min lastbil olietrykket, når jeg stopper?
Hvorfor mister min lastbil olietrykket, når jeg stopper?

Video: Hvorfor mister min lastbil olietrykket, når jeg stopper?

Video: Hvorfor mister min lastbil olietrykket, når jeg stopper?
Video: Lige et pitch for Jesper Buch: Unmute | Løvens hule | DR1 2024, Kan
Anonim

Hvis olien lys flimrer til og fra mens det køretøj er stoppet eller i tomgang, kan der være et problem med olien sensor eller trykket er også lav . På det allermindst, det motor skulle have 5 PSI, når den ikke bevæger sig. Hvis det PSI er mindre end 5, dette vilje udløser olien lys og få den til at flimre af og til.

Og hvorfor mister jeg olietrykket, når jeg stopper?

ÅRSAGER TIL LAV OLIETRYK . Slidte motorlejer: I en motor med høj kilometertal, lav olietrykket er ofte på grund af slidte hoved- og stanglejer. Det olie pumpen selv skaber ikke tryk . Efterhånden som lejerne slides, øges spillerum, hvilket tillader øget flow, hvilket reducerer tryk.

Ydermere, hvad betyder olietryksmotor slukket? Lav olietryk betyder, at pumpen ikke cirkulerer nok olie , eller der er ikke nok olie i systemet for at pumpen kan cirkulere. Det olie er vigtigt at holde overfladerne smurt, så hvis den olie lyset tændes og tryk er lav, træk og vend af det motor.

For det andet, hvad betyder det, når dit olielys tændes, når du bremser?

Q: Olielys kommer på hvornår opbremsning Hvis systemet er fyldt med olie derefter du burde har olien tryk kontrolleret for at se, om det er i specifikationerne. Det problemet lyder som hvornår du stopper olien pumpen taber tryk pga olien pickup'en fanger luft fra lavt olie niveau.

Hvordan ved jeg, om min oliepumpe er dårlig?

Det tydeligste tegn på en dårlig oliepumpe er en lav motor olie trykaflæsning. EN dårlig oliepumpe mister sin evne til pumpe og tryk på motoren olie i hele en bils motor, en tilstand, der kan læses som en lav olie trykaflæsning på en olie trykmåler.

Anbefalede: