Hvordan skriver man CHF?
Hvordan skriver man CHF?

Video: Hvordan skriver man CHF?

Video: Hvordan skriver man CHF?
Video: Novelle - sådan gør du 2024, Kan
Anonim

francen (tysk: Franken, fransk og romansk: franc, italiensk: franco; tegn: Fr. (på tysk), fr. (på fransk, italiensk, romersk), eller CHF på et hvilket som helst andet sprog eller internationalt; kode: CHF ) er Schweiz og Liechtensteins valuta og lovlige betalingsmiddel; det er også lovligt betalingsmiddel på italiensk

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er symbolet for CHF?

Fr. CHf SFr.

Er CHF på samme måde bundet til USD? Franc var fastgjort til Amerikansk dollar til 4.375 francs = 1 USD . Fra 2003 til 2006 schweiziske franc var stabil over for euroen. I 2008 blev schweiziske franc blev vurderet højere end USD . I 2010, den 9. serie af francs Blev introduceret.

I betragtning af dette, hvorfor kaldes schweizerfranc CHF?

Forkortelsen " CHF " er afledt af landets latinske navn "Confoederatio Helvetica", hvor "F" står for " franc ." Det schweizerfranc blev officielt anerkendt som Schweiz' valuta i maj 1850, da den erstattede flere valutaer udstedt af de forskellige kantoner.

Hvorfor er CHF så stærk?

Francken betragtes bredt som et finansielt tilflugtssted på grund af stabiliteten i den schweiziske regering og det finansielle system. Købsinteressen på det tidspunkt fik francen til at stige og skadede igen den schweiziske økonomi ved at gøre eksporten mindre konkurrencedygtig.

Anbefalede: