Hvordan laver man en breusch Pagan-test i Excel?
Hvordan laver man en breusch Pagan-test i Excel?

Video: Hvordan laver man en breusch Pagan-test i Excel?

Video: Hvordan laver man en breusch Pagan-test i Excel?
Video: Excel Tutorial. Breusch-Pagan Test 2024, Kan
Anonim

Åbn XLSTAT-menuen og klik på Tid / Tests til heteroskedasticitet . Vælg kolonnen Residuals(Sugar) i boksen Residuals og Alder kolonnen i boksen med forklarende variabler. Tjek den hvide prøve afkrydsningsfeltet og start analysen ved at klikke på knappen OK.

På samme måde kan du spørge, hvad Breusch Godfrey-testen fortæller dig om din model?

Baggrund. Det Breusch – Godfrey seriel korrelation LM test er -en prøve for autokorrelation i fejlene i en regression model . Det gør brug af resterne fra model overvejes i en regressionsanalyse, og en prøve statistik er afledt af disse.

På samme måde, hvad gør en breusch hedensk test? Breusch Pagan Test Det er vant til prøve for heteroskedasticitet i en lineær regressionsmodel og antager, at fejlleddene er normalfordelte. Det tests om variansen af fejlene fra en regression er afhængig af værdierne af de uafhængige variable.

Ligeledes, hvad er breusch Pagan Godfrey test?

Det Breusch - Hedensk - Godfrey test (nogle gange kortsluttet til Breusch - Hedensk test ) er en prøve for heteroskedasticitet af fejl i regression.

Hvordan læser du Durbin Watson-testen?

Det Durban - Watson statistik vil altid have en værdi mellem 0 og 4. En værdi på 2,0 betyder, at der ikke er detekteret nogen autokorrelation i prøven. Værdier fra 0 til mindre end 2 indikerer positiv autokorrelation og værdier fra 2 til 4 indikerer negativ autokorrelation.

Anbefalede: