Hvad laver et aktieselskab?
Hvad laver et aktieselskab?

Video: Hvad laver et aktieselskab?

Video: Hvad laver et aktieselskab?
Video: SLENDERMAN I WINDOW 3 horror historier. ANIMATION 2024, Kan
Anonim

EN aktieselskab ( LLC ) er en virksomhedsstruktur i USA, hvor ejerne ikke er personligt ansvarlig for virksomhedens gæld el forpligtelser . Selskaber med begrænset ansvar er hybride enheder, der kombinerer egenskaberne ved en virksomhed med dem af en partnerskab eller enkeltmandsvirksomhed.

Heraf, hvad er et eksempel på et aktieselskab?

I alle stater, en LLC er en kombination af et partnerskab og et selskab, selvom det teknisk set hverken er det. En LLC giver mulighed for gennemløbsbeskatning af et partnerskab med begrænset ansvar af et selskab. Til eksempel , Anheuser-Busch, Blockbuster og Westinghouse er alle organiseret som selskaber med begrænset ansvar.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er formålet med en LLC? Et af hovedformålene med en LLC er at yde ansvar beskyttelse for medlemmer og ledere. I modsætning til nogle andre forretningsstrukturer, såsom en enkeltmandsvirksomhed, beskytter en LLC-struktur ejernes personlige aktiver mod erhvervsansvar.

På samme måde, hvad er en LLC, og hvordan fungerer det?

Kort sagt, en LLC er en " aktieselskab ," som har nogle træk ved både partnerskaber og traditionelle virksomheder. Det giver større ansvarsbeskyttelse end individuelt ejerskab og kan have evig eksistens. Dog en LLC er også noget enklere at administrere end et traditionelt selskab.

Hvad er forskellen mellem LTD og LLC?

Det Ltd , som står for "privat begrænset selskab”, har aktionærer med begrænset ansvar , og dets aktier må ikke udbydes til offentligheden. Det LLC , eller begrænset ansvar selskab, også kendt som "med begrænset ansvar ” (WLL), giver begrænset ansvar til sine ejere og følger gennemløbsindkomstbeskatningen.

Anbefalede: